UPTO DATE PERSOONLIJK STIJLADVIES!

Ontdek het gemak van een persoonlijk advies op maat en geniet van een gezellige avond waarbij mode centraal staat.
Mode is onze passie en dat delen wij graag met je. Wij laten je zien, hoe je het maximale uit jezelf haalt en waarbij je toch jezelf blijft.
Wij hebben een aantal bijzondere arrangementen – geheel kosteloos – samengesteld. Aan jou de keus!

PERSOONLIJKE TREND- EN STYLINGADVIES

Benieuwd naar de allernieuwste trends en mode must haves van het seizoen? En ben je tevens op zoek naar een beetje hulp op het gebied van styling? Dan biedt Upto Date jou een 1-op-1 arrangement. Samen met een professionele modeadviseur bespreek je jouw wensen en gaan jullie op zoek naar outfits op basis van jouw bodytype en lengte. Wij laten je de nieuwste trenditems zien en helpen je om verschillende stijlen, prints en kleuren met elkaar te combineren. Kun je niet overdag? Geen probleem, ook ’s avonds kunnen we tijd voor je vrijmaken!

Maak een afspraak voor een gezellige fashion avond boordevol modetips, kleuradvies en styling. En dat exclusief voor jouw groep! Ons team laat zien hoe de mooiste looks gecreëerd kunnen worden op basis van jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Natuurlijk zorgen wij ook voor een lekker hapje en een drankje. De winkel staat tot 21.30 uur volledig tot jullie beschikking!

UPTO DATE MAKE-OVER VIP-EVENT!

Het VIP-Event is een unieke ochtend voor een kleine groep. Het begint met een kleine fotosessie en het maken van een moodboard. Daarna krijg je geheel vrijblijvend een stijl- en kleuradvies. Je past verschillende kledingstijlen en we maken foto’s van je nieuwe look.


Afspraak maken: