De laatste updates...

Blijf jij ook graag op de hoogte van alles wat zich afspeelt in modeland? Dan zit je hier helemaal goed! Lees welke merken nieuw binnengekomen zijn of nog gaan komen, welke trends we kunnen verwachten én ontvang handige tips van Upto Date’s modeteam.

New in NIKKIE

29-03-2020

Complete your set met NKKIE! Verrassende prints, opvallende kleuren en ultra vrouwelijke silhouetten. Zo zijn de jumpsuit, cropped hoodie en tie die T-shirt één van onze favoriete mode musthaves voor dit seizoen. Benieuwd? Check de collectie dan snel en veilig online.Winkels alleen open op afspraak

23-03-2020

Beste klant,

Het zijn uitzonderlijke tijden waarin wij elkaar moeten beschermen.Jouw gezondheid en die van onze medewerkers gaat boven alles. Om deze veiligheid en gezondheid te kunnen garanderen hebben wij besloten de winkel vanaf 23 maart, tot nader bericht, alleen op afspraak te openen.

Je kunt een afspraak maken via 06-20652813 of 0512-542874. Ook kan je een email sturen naar info@uptodatemode.nl. Samen plannen wij een datum en tijd in om langs te komen. Met elkaar zorgen wij voor voldoende veiligheid en houden wij uiteraard gepaste afstand.

Onze webshop blijft geopend. Voor informatie of andere vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Zij zijn bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 0512-542874 of via info@uptodatemode.nl. 

Wij hopen op je begrip en hopen je snel in goede gezondheid weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Familie Blom en team.Spring/Summer'20

15-03-2020
Van breezy zomerjurkjes en fleurige tops tot trendy maxi jurken en comfortabele leggings. Zowel comfort als stijl staan bovenaan onze garderobe musthave lijst. Ook dit seizoen staat in het teken van opvallende prints, pasteltinten én statementkleuren, athleisure items, midi-maxi en  flowy silhouetten.

Digi

01-03-2020
Benieuwd welke items het straatbeeld de komende maanden zullen bepalen? Van stoere athleisure hoodies en comfy jumpsuits tot flowy rokken en shiny blouses. Upto Date selecteerde de mooiste looks voor jou in ons digitale magazine. Ontdek hier onze fashion favorites!

A traveller's journal

16-02-2020
Fabienne Chapot biedt met haar nieuwe collectie “A traveller’s journal” een kijkje in het leven van de gypsy vrouw die volgens haar eigen regels leeft, vrij en avontuurlijk. Haar stijl is een opsomming van schatten die ze gedurende de jaren heeft verzameld. Bekijk hier de nieuwe collectie van Fabienne Chapot!