December looks

December. Een maand waarin de mooiste outfits uit de kast worden gehaald voor een gezellige familie reünie, dat ene leuke feest of diner a deux. Classy outfits met een glimmertje hier en daar. Kerst is de perfecte gelegenheid om eens flink uit te pakken! Upto Date Mode geeft een aantal tips voor de kerstdagen:

Bij de kleur rood krijgt iedereen een instant kerst gevoel. Laat rood nu net één van dé trendkleuren voor 2018-2019 zijn! Dat betekent dus nog langer plezier hebben van jouw aankoop! De twee tinten rood genaamd Red Pear en Valiant Poppy zijn deze winter zeer populair en kunnen met diverse andere kleuren gecombineerd worden. De echte dare devils combineren bijvoorbeeld dieprood met paars of stoer rood met blauw. Houd je het liever iets rustiger? Ga dan voor één statement kleur en houd de rest van jouw outfit basic en simpel. Creëer in een handomdraai een prachtige kerstoutfit door te kiezen voor bijv. een vuurrood jurkje van Nikkie of Selected Femme in combinatie met hoge hakken, een mooie clutch en stijlvolle sieraden.

Het zwarte korte jurkje, ook wel Little Black Dress, raakt nooit out of fashion en is in de loop van tijd één van ’s werelds populairste garderobe essentials geworden. Uiteraard niet geheel zonder reden! Een LBD kan met ontelbaar veel kleuren en prints gecombineerd worden en is geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden. Uiteraard passeren ook LBD in shiny materialen de revue waaronder lurex en glanzende glittergaren. Perfect voor de feestdagen! Benieuwd welke het best past bij jouw figuur? Bekijk het aanbod LBD’s nu online of kom gezellig even langs!

Niet zo zin in een jurkje? Zet de volgende "trend-troef" dan in! De powersuit is namelijk al-tijd geschikt! Voor een extra vrouwelijke touch kun je kiezen voor rijke en zeer vrouwelijk stoffen zoals zijde of velvet óf details waaronder kant, volants of strikjes. Ju kunt er uiteraard ook voor kiezen om een nette blazer te combineren met een edgy leren rok en killer high heels.

Kortom, voldoende om uit te kiezen! Shop jouw december outfit nu bij Upto Date Mode!


Top