Winter warm

Van grofgebreide loose-fit jumpers tot fijne rollneck sweaters en oversized hoodies. Truien zijn in koude tijden van essentieel belang! Van welk materiaal en in welke kleur of dessin ligt aan de gelegenheid én persoonlijke stijl. Toch zien we een aantal populaire exemplaren veelvuldig terugkeren:

Warme breisels! Nooit verkeerd om een grof óf fijn gebreide trui / cardigan in de kast te hebben liggen. Immers raken ‘breisels’ nooit uit de mode. Deze winter verwelkomen we de oversized variant. Uitstekend te combineren met een mooie dikke panty en combat boots voor een relaxte, no-nonsense uitstraling. Wil je er echter een ‘chique' tintje aan geven, dan combineer je een oversized gebreide trui met een elegante mantel, soepele leren rok en trendy afzaklaarzen.

Col/Turtleneck. Perfect voor een multi-layered look! Dit najaar ga je namelijk voor laag-op-laag als we diverse trendwatchers mogen geloven. Een coltrui in combinatie met een blazer en mantel? Alles kan (of nou ja….bijna alles) en mag! Maar niet alleen een coltrui is geschikt voor de meerdere-lagen-look. Combineer eens een nette blouse met een stoere v-neck sweater en kijk of deze look in jouw straatje past. Mix ’n match er rustig op los!

Sporty sweaters en hoodies inclusief opvallende logo / slogan zijn niet alleen fijn voor jouw wekelijkse work-outs, maar hedendaags ook zeer geschikt voor casual gelegenheden. Het liefst royaal van formaat met hier en daar een sportief detail (denk aan strepen). Verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog! De voorkeur geven we echter aan opvallende, diepe tonen zoals okergeel, tomatenrood en olijfgroen.

Benieuwd naar meer varianten? Bekijk ze stuk voor stuk in store óf shop online!


Top