Set the trend

Ook zo benieuwd naar de nieuwste trends in modeland? Upto Date Mode zet de top 5 voor je op een rij. Dit jaar zien we een mix van onvergankelijke modeklassiekers, klassiekers met een moderne twist én nieuwe unieke smaakmakers. Time to set the trend!

1. Ook deze herfst en winter zijn de 'power suit' en 'skirt suit' weer terug van nooit weggeweest. Dit najaar is het vrouwenpak een absolute must have! Wil je deze trend écht goed doorvoeren? Ga dan voor een corduroy pak met korte flared pijpen en een oversized blazer in combinatie met een fashionable coltrui en stoere hakken. Heerlijk zacht en warm voor komende winter!

2. Dit seizoen gaan we voor een future-proof garderobe met verschillende mode-items in shiny glansstoffen. Gouden en zilveren tinten óf een combinatie van beide shiny kleuren zullen de komende tijd veelvuldig te zien zijn. Daarnaast zijn blinkende modeaccessoires erg geliefd!

3. Ook animal dessins zijn dit najaar weer zeer gewild. Naast de populaire luipaardprint, doen de snakeskin - en zebra print dit najaar volop mee!

4. Hoewel je bij de herfst en winter al snel denkt aan donkere grauwe ‘kleuren’, lacht een vrolijk kleurenpalet ons dit najaar tegemoet! Denk aan felle statement kleuren als pink peacock, pear red en russet orange en trendkleuren als martini olive, quetzal green, chestnut brown en curry yellow. Uiteraard worden deze kleuren ‘in toom gehouden' door klassieke marine tinten en helder wit.

5. De oude vertrouwde Schotse ruit is ook dit najaar weer een zeer populaire print. Start het seizoen met een powersuit in color-blocked checks! Toch meer fan van een iets rustigere look? Ga dan voor een klassieke tint zoals grijs of beige en volg de trend door het jasje oversized te dragen.

More to come, more to see @ Upto Date!


Top