SPAARREGELING

Spaar direct mee voor shoptegoed! Bij iedere besteding van 5,-, ontvang je 1 punt. Ieder half jaar ontvang je een modecheque als je minimaal 15,- (=60 punten) hebt gespaard. Deze modecheque kun je direct verzilveren bij jouw volgende bezoek!

Voordelen van ons spaarsysteem:

- Bij iedere aankoop spaar je automatisch punten
- Je krijgt 50% korting op alle coupeusewerkzaamheden
- Je ontvangt gratis persoonlijke stijladvies op aanvraag
- Je hebt de eerste keus tijdens de uitverkoop
- Je bent als eerste op de hoogte van acties en events.

Wil je ook een Upto Date Klantenpas? Vul jouw gegevens in op de achterzijde en je staat direct in ons systeem! Jouw aankopen tellen dus direct mee!

Let op: je spaart geen punten over afgeprijsde artikelen.

PERSOONLIJKE TREND- EN STYLINGADVIES

Benieuwd naar de allernieuwste trends en mode must haves van het seizoen? En ben je tevens op zoek naar een beetje hulp op het gebied van styling? Dan biedt Upto Date jou een 1-op-1 arrangement. Samen met een professionele modeadviseur bespreek je jouw wensen en gaan jullie op zoek naar outfits op basis van jouw bodytype en lengte. Wij laten je de nieuwste trenditems zien en helpen je om verschillende stijlen, prints en kleuren met elkaar te combineren. Kun je niet overdag? Geen probleem, ook ’s avonds kunnen we tijd voor je vrijmaken!

Maak een afspraak voor een gezellige fashion avond boordevol modetips, kleuradvies en styling. En dat exclusief voor jouw groep! Ons team laat zien hoe de mooiste looks gecreëerd kunnen worden op basis van jullie persoonlijke wensen en voorkeuren. Natuurlijk zorgen wij ook voor een lekker hapje en een drankje. De winkel staat tot 21.30 uur volledig tot jullie beschikking!

UPTO DATE MAKE-OVER VIP-EVENT!

Het VIP-Event is een unieke ochtend voor een kleine groep. Het begint met een kleine fotosessie en het maken van een moodboard. Daarna krijg je geheel vrijblijvend een stijl- en kleuradvies. Je past verschillende kledingstijlen en we maken foto’s van je nieuwe look.


Afspraak maken: